Målare som utför brandskyddsmålning

Målare som utför brandskyddsmålning

Tjenare bloggen!

Jag tänkte nu skriva ett litet mer seriöst inlägg där jag kommer rekommendera er alla att anlita en målare som kan erbjuda er brandskyddsmålning. Det är något som jag inte ens visste existerade varken bland målare eller hos någon annan. Jag pratade lite med min bror om detta, som tidigare har arbetat som brandman. Vi höll på att måla om friggeboden hos morsan i Nacka istället för att hon skulle anställa någon målare, det kändes onödigt med tanke på att det inte var något större projekt. Då kom vi iallafall in på det här med brandskyddsmålning och jag fick det ganska klargjort för mig vad det innebar och varför det är något som man bör tänka på när man anställer en målare. Jag har genom åren fått ett antal lektioner av min bror om hur jag ska skydda mig från en brand och vad jag ska använda för typ av material. Likadant blev det den här gången, det som är lite kul med min bror är att han alltid förväntar sig att jag ska veta om det han berättar och att han förutsätter att jag redan har gjort så som han sagt. Han började konversationen med att fråga vilken målare jag anställde för att måla mitt hus i Nacka, precis som att jag hade något brandskydd. Det var ju jag själv som hade målat om huset och jag hade då ingen färg som skyddar vid någon brand. Snacka om att jag levererade möjligheten att läxa upp mig ännu en gång och givetvis så tog han chansen direkt. Först blev han som vanligt ganska förvånad över att jag inte hade gjort det och sen kom förklaring. Den här gången blev jag dock lite intresserad av det och tänkte att det kanske inte vore så dumt att ge sitt hem ett extra skydd mot elden, nästa gång jag ska måla om så kommer jag definitivt se över den möjligheten och det tycker jag nog alla bör göra.  


Kommentarer är stängda.