Behöver jag hyra en släpkärra?

Behöver jag hyra en släpkärra?

Hallå där!

Vi går in i ny månad med nya utmaningar och det är med stormsteg som vi rör oss mot sommaren, vilket är väldigt tacksamt. Jag sitter här i Ulricehamn och funderar på om jag behöver hyra en släpkärra eller om det räcker med att låna skåpbilen på jobbet för att hämta mina nya möbler som jag beställt. Jag har köpt i princip helt ny inredning och nya möbler till huset i Ulricehamn, lite impulsivt men det var ändå på tiden att göra någonting. Den stora utmaningen är hur vi två stycken ska lyckas få in allting i bilen och i en släpkärra för att sen kunna bära in det i huset. Monteringen är inga problem, det har jag gjort många gånger och de flesta möbler monteras oftast likadant, sen skiljer det sig givetvis lite men generellt så är processen den samma. Om jag struntar i att hyra släpkärra så kommer vi antagligen behöva åka flertalet vändor med bilen och jag vet inte riktigt om den tiden finns för det men så det kanske är lika bra att hyra släpkärra för att effektivisera arbetet. Det är min kompis som kommer att hjälpa mig med dagens aktivitet och jag funderar lite på vart han är någonstans för vi skulle setts för en timme sedan så jag börjar bli lite fundersam. Nu är det är här en person som tenderar att vara försenad till det mesta och det ska då tilläggas att han bor ungefär 200 meter bort från mig. Det kanske har hänt något spännande på vägen hit, vem vet vad som kan hända i Ulricehamn en onsdag. Skämt åsido, jag tror att han är här vilken minut som helst så jag tänkte börja lite med maten. Det är viktigt att ladda på med mycket energi nu, det kommer bli en fysisk tung dag.  


Kommentarer är stängda.