När kommer min låssmed?

När kommer min låssmed?

Tjenare tjenare!

Då var vi här igen, i väntan på att en låssmed kommer hit till Lund och öppnar upp min lägenhet. Jag tror att det är andra gången under detta året som jag har låst ute mig själv och när ska det vara nog kan man ju undra. Ska jag vara ärlig så vet jag faktiskt inte, den här gången har jag däremot något att skylla på. Jag hade ett väldigt viktigt möte i morse och givetvis lyckades jag försova mig lite så när jag vaknade var det femton minuter kvar tills dess att mötet skulle börja. En fantastisk start på dagen kan man säga. Som tur var så hade jag förberett allting på kvällen innan så det var egentligen bara hoppa upp ur sängen och springa till jobbet. Nyckeln in i låset och det var då som jag på något märkligt sätt lyckades vrida om nyckeln för hastigt. Ut från nyckelhålet kom bara halva nyckeln och kvar satt den andra. Jag hade egentligen ingen tid för att stå där och fundera, dörren var ju ändå låst. På vägen till jobbet så ringde jag en låssmed och kollade om han kunde komma så fort jag hade slutat. Tydligen var jag inte den enda som hade kontaktat en låssmed i Lund just idag, för nu har det gått en timme sedan jag slutade och inget spår av någon låssmed ännu. Men å andra sidan så har jag bara mig själv att skylla. Jag tänker att jag under kvällen ska lära mig dyrka upp lås så att nästa gång jag lyckas låsa ut mig själv så behöver jag inte ringa om hjälp, det skulle definitivt vara en fördel för min ekonomi. Dock så kanske det inte ser så bra ut om någon granne kommer ut och jag försöker dyrka upp mitt lås.  


Kommentarer är stängda.