Den perfekta presenten

Den perfekta presenten

Hej alla följare! Det gläder mig att ni nu är så många som läser min blogg, det gör mig bara ännu mer motiverad till att skriva fler inlägg. I dagens inlägg tänkte jag skriva lite om Nellie Nettis Design & Inredning, ett företag som jag hittade i min jakt på lampor i Falkenberg.

Min bästa kompis fyllde år för ett tag sedan, dessutom flyttade hon in i en ny lägenhet i samma veva. Det gjorde att hon önskade sig en hel del saker till lägenheten, allt från inredning till köksredskap. Då jag själv flyttade ganska nyligen hade jag ganska bra koll på vad man kan tänkas behöva i sin lägenhet, jag visste även vilka saker man gärna glömmer bort i allt flyttkaos. Fina lampor är ofta en sak som man prioriterar bort när man ska köpa nya saker till sitt hem, det gjorde i alla fall jag. Därför tänkte jag att jag kunde skämma bort min vän med någon eller några fina lampor som kunde pryda hennes hem, därför började jag leta efter lampor i Falkenberg. I mitt letande hittade jag företaget Nellie Nettis Design & Inredning, de hade produkter helt i min kompis inredningsstil. Det gjorde att jag hittade en riktigt snygg lampa som skulle passa perfekt hemma hos henne, dessutom tror jag inte att hon skulle köpa den själv då den var lite utanför hennes prisklass. För mig spelade det ingen roll att den kostade lite mer, jag kände att hon förtjänade att bli lite bortskämd. Hela upplevelsen jag hade med det här företaget var riktigt bra, jag hade inga som helst problem med min beställning. Att jag fick en så bra upplevelse gör att jag kan tipsa er om det här företaget ifall ni exempelvis behöver köpa nya lampor i Falkenberg. Det var allt jag hade att skriva för det här inlägget, hoppas att ni har gillat det.


Kommentarer är stängda.