Trappstädning i fastigheterna

Trappstädning i fastigheterna

Hejsan bloggen! Idag tänkte jag specificera mig väldigt mycket och prata om något så annorlunda som trappstädning. Det här inlägget är riktat till hyresvärdar runt om i vårat land. Som ägare av några lägenhetshus i Täby så vet jag mycket väl vad det innebär att vara hyresvärd. Beroende på startkapitalet så är det ändå en hel del saker som man måste ta hand om. I början så fick jag sköta allting själv, allt från trappstädning till gräsklippning. Mitt startkapital var inte alls så starkt som jag ville men jag såg ändå möjligheten att komma in i den här branschen och det var aldrig någon tvekan på att ta chansen. Jag visste att pengarna så småningom skulle komma in men att det krävdes mycket från mig innan det hände. Det var många tidigare mornar på helgerna som jag satt på gräsklipparen utanför husen eller stod med moppen i handen för att genomföra trappstädning. I slutändan var det så klart värt allt jobb och nu behöver jag inte längre bekymra mig någonting över det. Pengarna har rullat in så pass bra att jag nu har trappstädning och fastighetsservice till alla mina fastigheter i Täby, men det tog absolut ett tag. Vissa hyresvärdar tänker väldigt mycket på pengar och utför alla dessa typer av tjänster på egen hand istället för att anställa någon firma. Jag förstår det absolut, i början är det tuffa tider. Dock finns det en lönsamhet i att anställa någon som hjälper en, för mig öppnade det upp nya möjligheter att kunna göra mer affärer och på så sätt kunna tjäna ännu mer pengar. Jag behövde inte längre tänka på trappstädning eller någon annan syssla, det enda jag kunde fokusera på var min egna karriär som entreprenör och hur jag skulle ta ytterligare kliv mot framgång. De små sakerna kan ibland göra den stora skillnaden. 


Kommentarer är stängda.