Flyttstäd för en smidig flytt

Flyttstäd för en smidig flytt

Tjenare bloggen! Det var ett tag sedan som ni hörde något från mig och ska jag vara helt ärlig så beror det på att jag verkligen har haft fullt upp, ibland måste man fokusera på andra saker helt enkelt. Nu är jag dock tillbaka och det känns väldigt trevligt att återigen sitta bakom datorn och få skriva till er. Den här gången vill jag prata om en tjänst faktiskt och det är inte vilken tjänst som helst, utan det är flyttstäd. Anledningen till att jag vill diskutera det här är för att jag vet precis hur ansträngande och stressig en flytt kan vara, det är så många olika steg som måste planeras och utföras för att allting ska gå smidigt till. Jag har flyttat väldigt många gånger och det har alltid handlat om en lägenhetsflytt, senaste flytten var upp till Sundsvall igen och nu är tanken att det inte ska bli någon mer flytt på ett bra tag. När man flyttar ut ur en lägenhet så är det nästan alltid så att bostadsrättsföreningen eller hyresvärden kommer för att besiktiga städningen och lägenheten. Den kontrollen vill man inte misslyckas med för det resulterar ofta i en betalning som inte är särskilt trevlig. Att anlita flyttstäd kostar givetvis pengar men det ger dig också tid, samtidigt som städningen med största sannolikhet kommer att gå igenom kontrollen. Jag kan starkt rekommendera flyttstäd till er som ska flytta, det är en tjänst som gör flytten betydligt smidigare. Så tänk på det nästa gång ni ska flytta. Innan jag rundar av här så vill jag egentligen bara önska er alla en fortsatt trevlig dag och hoppas att ni har haft en bra dag på arbetet. Snart är det onsdag och då har halva arbetsveckan passerat, tiden går i ett rasande tempo! Ha det så bra.


Kommentarer är stängda.