Commercial and Brands

Commercial and Brands

Hej på er igen alla mina härliga och fina läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt, och även att ni ser fram emot vad resten av veckan har att erbjuda er. Dagens inlägg kommer att handla om det här med att hitta en bra reklambyrå i Göteborg med omnejd, då detta är ett ämne som jag ser dyker upp dagligen i kommentarerna här på min blogg. Jag kan förstå detta. Ni är många som precis som jag är egenföretagare och som letar hjälp hos reklambyråer. Commercial and Brands heter det företag som jag valde att vända mig till för inte så länge sedan för att få professionell hjälp med mitt företag. Jag är så tacksam över att jag hittade just Commercial and Brands, då jag tidigare stött på många reklambyråer som sagts kunna hjälpa mig, men som sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart har känts väldigt tråkigt.

Vad jag verkligen älskar med Commercial and Brands är det faktum att de arbetar mycket med kundservice och kundkontakt, vilket enligt mig är väldigt viktigt. Detta fick mig att känna mig trygg och säker i mitt val av företag vilket kändes skönt. De visade sig även vara riktigt kunniga och erfarna inom sin bransch, vilket såklart är det absolut viktigaste. Jag fick precis den hjälp som jag behövde utav Commercial and Brands, vilket jag är så tacksam för. Jag kommer definitivt att fortsätta vända mig till just Commercial and Brands, och jag vill även tipsa er som befinner er i eller i närheten av Göteborg att göra detsamma. Ha nu en riktigt härlig fortsatt vecka, så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.